Támogatás

  • a Kedvezményezett neve: Borbarátok N&N Kft.
  • a támogatott projekt címe: A badacsonyi Borbarátok Panzió értékteremtő szolgáltatásfejlesztései
  • pályázat azonosító száma: TFC-1-1-1-2017-2018-00623
  • a szerződött támogatás összege: 27 888 015 Ft
  • a támogatás mértéke: 70%
  • a támogatott projekt befejezési dátuma: 2021.02.22.
  • a támogatott projekt tartalmának rövid bemutatása:

Az elkészült beruházás során a badacsonyi Borbarátok Panzió és Vendéglő tovább szépült. A kültéri terasz vendégtér teljesen megújult, a főépület pinceszintjében pedig új szolgáltatásként wellness részleg került kialakításra. A megvalósult, jobb megjelenést biztosító kényelmi szolgáltatások egy színvonalasabb ellátást biztosítanak immáron egész évben az üdülővendégek számára. Az alábbi fejlesztési tevékenységek valósultak meg:

  1. A panzió wellness részlege megvalósult a főépület pinceszintjében, berendezései az alábbiak: 7 férőhelyes masszázsmedence, gőzkabin, finn szauna, párátlanító berendezés, wellness térben kialakított üvegfelületek és ajtók.
  2. A kültéri vendéglátó kerthelyiség, terasz vendégtér létesült, a legfontosabb elemei: hangulatos, vonzó terasz szeparálódási lehetőséggel, de összefüggő, átlátható térrel, fedett személyzeti út, hangulatos bútorozás, borbár, kiemelt gyalogos bejárat, sávokban strukturált fedések.

A beruházás összértéke megközelítette a 40 millió forintot (39 840 022 Ft). A fejlesztések eredményeképp egész éves nyitva tartás, minimálisan 1 új állandó munkatárs felvétele valósult meg, amellyel elértük a 60 %-os telítettséget, így a vendégéjszakák száma immáron meghaladja 4ezret. Mindez lehetővé teszi a panzió rentábilis fenntartását, a beruházások középtávú megtérülését és később további fejlesztési lehetőségek megvalósulását.

„A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósul meg”