BOR+TÚRA – a tökéletes szombati program
Bortúra
BOR+TÚRA – a tökéletes szombati program
Ára: 8.450 Ft. / fő

Részletes leírás

BOR+TÚRA – a tökéletes szombati program – Fata pince

ÁR: 7.990 Ft. / fő
Szeretsz túrázni? És borozni? Akkor a BOR+TÚRA pont Neked való! Szerezz magad mellé egy vidám borkedvelő társaságot, és járjátok végig a háromállomásos bortúránkat egy szép szombati napon!
Az itiner, vagyis túraterv átvétele után egyéni tempóban teljesíthetitek a túrát és kóstolhatjátok meg a Fata Pince borait, összesen 7+1 tételt.

Állomások:
1. állomás: Borbarátok étterem
Vegyétek magatokhoz az BOR+TÚRA tervét, majd indításképp megkínálunk benneteket az étteremben ürmös borral vagy pálinkával. Az itiner (túraterv) itt vehető át.

2. állomás: Fata Birtok
Körülbelül 40-60 perc séta után felértek a Fata Birtokra, ahol birtoklátogatással egybekötött 4 tételes borkóstolóval várunk. Fogyasszatok mellé grissinit, olívabogyót, és kérdezzetek bátran borászunktól!

3. állomás: Fata Pince
Újabb 40-60 perces séta következik, ezúttal a hegyről lefelé, a cél a Fata Pince, ahol sajtfalatkákkal és 3 tételes borkóstolóval készültünk számotokra azokból a tételekből, amiket a hegyen még nem próbáltatok. A pincét is szívesen bemutatjuk Nektek!

Ha pedig megéheztek, térjetek be hozzánk a Borbarátok étterembe és 5% kedvezményt biztosítunk a fogyasztásotokból.

FIGYELEM! A BOR+TÚRA csak szombati napokon teljesíthető! Az egységeink nyitvatartásáról (Borbarátok, Fata Birtok, Fata Pince) érdeklődjetek munkatársainktól. Az állomások külön napokon is látogathatók érvényes itiner birtokában, így ha meg kell szakítanotok a túrát, várunk vissza legközelebb benneteket a kimaradt állomásokon.